26 mei Pamplona Puerte La Reina
Door: Gerard Veldhuis
Blijf op de hoogte en volg Marietje en Gerard
26 Mei 2013 | Spanje, Pamplona
Een monument van de pelgrims is hier in de vorm van wandelaars en paarden gemaaakt in metaal. Even rusten en genieten van het prachtige uitzicht. we dalen af richting Uterga een klijn gehuchtje maar wel met een kroegje met een heerlijke bocadillo met ham en kaas (stokbrood) met koffie. Het is inmiddels 12.30 uur geworden de de weg naar Santiago de Compostella is nog lang (697 km) dus lopen we doorDoordat het niet meer regend is de weg droog en stoffig geworden en de zon doet goed haar best. Het is dan ook wel dostig. we hebbn zo ongeveer 2 lieter wate per per soon op. gaat gaat ons uitstekend, natuurlijk voelen we wel eens een pijntje maar dat hoort er bij. Om 14.15 komen we aan in Puerte La Reina en moeten eerst de hele stad door om bij onze refugio te komen. Deze ligt op een helling en heet Santiago Apostol en we hebben..... een kamer voor ons tweetjes. ( wel een stapelbed) We gaan vanavond eten in het bijhoordende restaurant. Heerlijk ontspannend. Vandaag hebben wij 23 km gewandeld
Morgen van Puerte La Reina naar Estella.
Groetjes en tot morgen
Marietje en Gerard.
26 Mei 2013 - 18:57
Marissa Rensen:
Wat een mooie omgeving zeg! Ik weet hoe zwaar het is om met zo'n backpack te lopen dus respect voor de afstanden die jullie afleggen. Buena suerte, succes verder!
Groetjes Marissa -
26 Mei 2013 - 19:00
Gerda Van Der Sligte:
Fijn ook een dag met mooi weer, er volgen vast nog vele dagen.Dat loopt vast veel gemakkelijker.
Geweldig gedaan, alweer 23 km. Nemen jullie ok nog rustdagen?
Ga er in ieder geval wel van genieten.
Kijk er naar uit om het verslag van morgen te lezen. Heel veel succes en groetjes van ons. -
26 Mei 2013 - 19:44
Jan En Ria:
Hallo wandelaars
We volgen jullie op de voet! Leuk de verslagen te lezen!
Is het druk op de camino?
Fijn dat het vandaag droog en zonnig was, kunnen de spieren weer opwarmen!
Ooit als mijn heupje het toelaat zullen wij ook dit laatste stuk voor ons vanaf Lu puy bewandelen .
Dus dan gaan we bij jullie te rade!
Ga echt genieten onderweg want voor je het weet ben je weer thuis!
Steek voor ons maar een kaarsje aan in Santiago !!
Heel veel plezier en geluk nog op jullie wandelweg!
groet vanuit de parel van salland!
Jan en Ria -
26 Mei 2013 - 20:09
Elly En Bep:
Leuk hoor die verslagen, zo weten we toch een beetje wat jullie beleven. Klinkt allemaal heel goed. Knap hoor zoveel lopen. Nog heel veel plezier, en veel succes. Groetjes van ons. -
26 Mei 2013 - 20:28
Frans:
Mooi meegenomen zo'n zomerse dag in een prachtige omgeving.
Het is hier kil en winderig.
Tot morgen.
26 Mei 2013 - 21:28
Ben Rensen:
Ga zo door, wij genieten elke dag van jullie verhalen en worden zelfs al een beetje jaloers.
Blijf genieten en vertellen, liefs Ben -
26 Mei 2013 - 22:53
Karlien En Jan:
Heerlijk met dat zonnetje erbij en mooi die passo del perdon, he. Jullie hadden in Pamplona de juiste herberg; de casa Paderborn heeft een goede naam. Wat lopen jullie mooi op schema. Zo te zien hebben jullie zeer een goede plek in Puenta la Reina gevonden. Ga zo door; jullie verhaal klinkt goed en de foto's zijn mooi. Het land is een stuk groener dan in augustus. Leuk om jullie op de voet te volgen. Hartelijke groet, Jan en Karlien -
27 Mei 2013 - 09:08
Mieke:
Fijn dat het nu beter weer is, loopt een stuk lekkerder.
Helaas kon ik de foto's niet bekijken, hadden meer mensen daar last van??? Misschien lukt het op een later tijdstip wel....
Veel wandelplezier en mooi weer gewenst!
Hartelijke groet,
Mieke