1 juni San. Domingo naar Belorado
Groet,
Marietje en Gerard.
01 Juni 2013 - 17:07
Ben Rensen:
Mooi geschreven, vooral die kleine details, ik dacht even dat je wilde zeggen "de hond in de pot" ga zo door! -
01 Juni 2013 - 20:08
Harry En Gerda Van Der Sligte:
Hallo Marietje en Gerard,
Al weer een goed week op weg, en al vele kilometers gemaakt. geweldig!!!!!!
Ben ook elke dag weer benieuwd naar jullie verhalen, zo lopen wij toch een beetje met jullie mee.
Vind het geweldig wat jullie doen. Houden jullie nu ook nog een beetje weekend? of gaat het zo maar door.
Ik lees het nog wel.
in ieder geval heel veel groeten van ons. en genieten Hé. -
01 Juni 2013 - 20:20
Marjo:
Erg fijn dat alles naar wens verloopt en jullie van het uitzicht genieten.
Lopend zie je meer. Mooi mooi.
Gr Marjo -
02 Juni 2013 - 13:29
Fred Bervaes:
Beste Gerard en Marietje,
Jullie zijn op een fantastische manier bezig; indrukwekkend. Ik ben zelf geen enthousiaste wandelaar en zou hier de grootste moeite mee hebben, als het al niet onmogelijk voor me was. Wij hopen voor jullie dat de klimatologische omstandigheden beter zullen gaan worden, want wat daar op de foto' s te zien was; dat was niet best. Maar als het daar met het weer gaat worden, zoals het op het ogenblik hier is, dan moet het waarachtig een plezier zijn.
Laatst was er op televisie een reportage over zo' n grote wandeltocht. Het zag er allemaai mooi uit zo met die plaatsen en de natuur.
Loop ze!
We kijken weer uit naar de rest van jullie reisverslag.
Gerda en Fred -
03 Juni 2013 - 13:56
Jan En Riet Scholten:
Hallo Marietje en Gerard, we lezen elke dag jullie mail en zien dat het jullie goed gaat,we wensen jullie nog veel succes op de rest van jullie tocht. geniet er samen van. gr. Jan en Riet Scholten. -
03 Juni 2013 - 16:09
Jan En Annemieke:
Hallo Gerard en Marietje.Zo te horen gaat het jullie goed.Leuk om te lezen die verhalen van jullieVandaag jullie kaart ontvangen. handig!! Kan ik in een oogopslag zien waar jullie zitten ,als ik jullie mail lees.
Jullie hebben er al een mooi stukje op zitten.
groetjes Annemieke en Jan